predikant predikant

Graag stel ik me als predikant van Wijk West van hervormd Bennekom aan u voor.

Sinds oktober 2020 mag ik hier aan mijn tweede gemeente verbonden zijn. Eerder diende ik de hervormde gemeenten van Bruchem en Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert. Voordat ik me geroepen wist om de herdersstaf in een gemeente op te pakken, werkte ik vele jaren in het onderwijs, eerst voor de klas en later in het (bovenschoolse) directiewerk.

Samen kregen mijn vrouw Jenny en ik zes kinderen, waarvan er drie getrouwd zijn en er nog drie thuis wonen. Inmiddels mogen we ook grootouders zijn.  

Het is bijzonder om dienaar van het Goddelijke Woord en daarmee ook dienaar van een gemeente te mogen zijn. Ik vind met name vreugde in de verkondiging van het Evangelie, in de pastorale contacten en in het kringwerk. In dit alles laten we ons gezeggen door het Woord van God dat ons toebetrouwd is. Het is voor mij een voorrecht om Jezus Christus, en Die gekruisigd present te stellen. Dit in het geloof dat alleen in Hem het leven, vergeving, liefde en genade te vinden zijn. Dit mag ik vorm geven in dankbare samenwerking met onze kerkenraad en veel vrijwilligers. 

Graag ben ik beschikbaar voor iedereen binnen en buiten onze gemeente voor een ontmoeting in welke vorm dan ook. Weet u welkom in onze diensten of voor een goed gesprek!
   
ds. A. van Zetten
0652028578

terug