kerkpleinmarkt kerkpleinmarkt
Jaarlijks organiseerde de Kerkpleinmarktcommissie tot in 2023 op de laatste zaterdag van september een kerkpleinmarkt. De markt werd gehouden op de Markt naast de Oude Kerk. Bij de markt waren zo’n 100 vrijwilligers betrokken. Een deel daarvan is het hele jaar actief. Zij verzamelen tweedehands spullen, zoeken die uit en repareren waar nodig. Die activiteiten vinden plaats in het ‘Schuurtje op de hoek’. Dat is te vinden in de Kraats, aan de Rijnsteeg 14 in Bennekom. Het ‘Schuurtje’ is op maandag en donderdag van 13.30 – 16.00 uur geopend voor verkoop en ontvangst van spullen.
Tweedehands spullen die vies, beschadigd of kapot zijn worden niet ingenomen. Ook kasten van vezelplaat of MDF en matrassen en hoofdkussens worden niet geaccepteerd.

Activiteiten voor 2024:
  • 1 juni Voorjaarsmarkt bij het Schuurtje op de hoek 9.00-15.00 uur
  • 28 september Najaarsmarkt bij het Schuurtje op de hoek 9.00-15.00 uur.
In verband met een tekort aan vrijwiligers wordt er geen Kerkpleinmarkt meer georganiseerd. In plaats daarvan zal (vooralsnog onder voorbehoud) een najaarsmarkt worden georganiseerd bij het Schuurtje op de hoek.

Voor vragen kunt u mailen naar kerkpleinmarkt@hervormd-bennekom.nl


Aanvullend bericht:
Voor de voortgang van de kerkpleinmarkt zijn hard nieuwe vrijwilligers nodig. Dus hebt u wekelijks of tweewekelijks een paar uur over of weet u iemand die mogelijk belangstelling heeft en wilt u deel uitmaken van een gezellige groep vrijwilligers? Laat het ons weten! Of kom gewoon een keer kijken bij het Schuurtje. Dat kan elke maandag- en donderdagmiddag tijdens openingstijden.
terug