Jongeren weekend 2023 Jongeren weekend 2023
lees meer »
 
Save the date - 20 oktober 2023 - Musical in 1 dag! Save the date - 20 oktober 2023 - Musical in 1 dag!
lees meer »
 
Zambia 2023 Zambia 2023

Beste Zambiagangers en thuisblijvers,

Vóór jullie ligt een klein bezinningsboekje. Het bestaat voor het grootste deel uit verhalen. Korte impressies die een Amerikaans echtpaar opdeed in hun werk voor de stichting World Vision. We hebben ze grotendeels overgenomen uit het boek ‘Hij gaat met ons mee, hoop en liefde voor de wereld’

Zonder uitzondering zijn het korte beschrijvingen van mensen, die in vaak moeilijke omstandigheden het hoofd boven water houden. Zij zijn een voorbeeld voor ons. Zij laten namelijk zien wat echte rijkdom is: wijsheid, moed en vreugde, saamhorigheid en de kracht van een gemeenschap, geloof, hoop en liefde.

Voor de dagen aan het begin en het einde een Bijbel - en bezinningstekst. Voor de dagen dat we in Zambia zijn elke dag een hoopgevend verhaal. Na de avondmaaltijd zullen we het verhaal van die dag lezen. Een mooie gedachte dat het thuisfront ook op die dag datzelfde verhaal leest.

Achterin dit boekje hebben we nog (gebeds)kalender opgenomen. Een uitnodiging om ook biddend mee te leven met het Zambia-project.

Kortom: een uniek boekje voor unieke weken, die ons hopelijk ook uitdagen erop te vertrouwen, dat God met mensen gaat!

de staf
 
lees meer »
 
Elke zondagochtend zijn kinderen van 0-4 jaar van harte welkom bij de oppasdienst, zodat u zorgeloos Elke zondagochtend zijn kinderen van 0-4 jaar van harte welkom bij de oppasdienst, zodat u zorgeloos
De oppas is +/- 10 minuten voor aanvang van de dienst aanwezig. De kleintjes kunnen de hele kerkdienst bij de oppas blijven. 

In de oppasruimte ligt een mapje, waarin u de naam, telnr. ouder en eventuele bijzonderheden kunt opschrijven. Indien nodig kan de oppas een fles of een fruithapje geven. Een schone luier, of begeleiding naar het toilet als dat nodig is hoort er natuurlijk gewoon bij.
Tijdens de dienst krijgen de kindjes een doosje rozijntjes uitgedeeld en wat te drinken. Uiteraard alleen vanaf een leeftijd dat ze deze kunnen eten. 
Aan het einde van de dienst brengen wij de kinderen mee terug de kerk in, zodat zij de zegen in de kerk mee kunnen ontvangen.

 
De oppas wordt verzorgd door volwassenen in combi met tieners. Wilt u/ wil je mee gaan helpen? Weest welkom we kunnen de extra handen goed gebruiken! 
Je kunt je aanmelden via Evelienvandehoef@hotmail.nl en/of Dmdekloet@gmail.com
Ook voor vragen over de oppas kunt u via deze e-mailadressen contact met ons opnemen. 
    


 
 
Groepsapp PKN JONGEREN BENNEKOM Groepsapp PKN JONGEREN BENNEKOM
lees meer »
 
Jeugd 2022 2023 Jeugd 2022 2023
 
ALPHA YOUTH ALPHA YOUTH
 
Jeugdclubs Jeugdclubs
lees meer »
 
Catechese Catechese
 
Oppas Oppas
 
Kindernevendienst Kindernevendienst
Laat de Kinderen bij mij komen
Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘laat de kinderen bij me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij. Lucas 18:16
Onze kindernevendienst
Wij willen de kindernevendienst tot een plek maken waar de kinderen graag komen om de verhalen van God, Jezus en de heilige geest te horen, hier spelenderwijs van leren en luisteren naar de liederen. Het is een plek waar ieder kind zicht thuis voelt en de nabijheid en liefde van God mag ervaren.
Er is elke zondag tijdens de reguliere ochtenddienst ook kindernevendienst. We starten gezamenlijk in de kerk en gaan vandaaruit naar onze eigen ruimte, aan het einde van de dienst komen we weer samen om de zegen te ontvangen.
Verdeeld over het jaar hebben we leuke activiteiten zoals de adventsperiode die wordt afgetrapt met een eigen kinderdienst, het project van Pasen en de veertigdagentijd, Palmpasen waar we onze eigen Palmpasenstok maken en het Pinksterfestijn.

Heb je vragen of suggesties over de kindernevendienst? Of lijkt het je leuk om te helpen als leiding? Neem dan contact op met Dirk de Kloet d.dekloet@gmail.com