ouderenwerk

De commissie organiseert ieder jaar voor senioren vanaf 70 jaar
ouderenwerk
De commissie organiseert ieder jaar voor senioren vanaf 70 jaar Paas-en Kerstvieringen. Deze bijeenkomsten beginnen als regel om 15.30 uur en duren tot 18.30 uur. Er wordt een korte meditatie verzorgd door de wijkpredikant. Ook wordt er een gedicht en een verhaal voorgedragen. We zingen met elkaar mooie en bekende liederen.
Na het meditatieve deel wordt er een broodmaaltijd geserveerd. Daarna wordt de viering afgesloten. Voor vervoer kan eventueel gezorgd worden.

Andere activiteiten die door de commissie worden georganiseerd, zijn o.a.
een reisje en koffieochtenden.

Vanuit het ouderenwerk worden op verzoek ook bezoekjes gebracht bij mensen die daaraan behoefte hebben. Gezellig een kopje koffie of thee drinken of samen een wandeling maken. Het gaat hier om zo maar even langskomen voor wat gezelligheid en een gesprekje. Wanneer er grotere zorgen zijn kan met goedkeuring van het gemeentelid de wijkpredikant worden ingeschakeld.
Het ouderenwerk wordt verricht door vrijwilligers vanuit de wijkgemeentes. De commissie is dan ook heel blij met al deze mensen die zich hiervoor al vele jaren inzetten.

Met kerst ontvangen alle gemeenteleden vanaf 80 jaar een kerstattentie.

Voor alle activiteiten wordt u via de mail, kerkbrief, beamer en Bij-Eén geïnformeerd.


De commissie ouderenwerk
Nel van den Berg, voorzitter
Everdina Vermeulen, secretaris
Ria van Luttikhuizen, penningmeester
Bep Rigter
Jos Siereveld

Klik hier voor het groene boekje

terug