Kerk-app- wijk west Bennekom

Kerk-app- wijk west Bennekom
De kerkapp is zowel beschikbaar via een app op de smartphone, als via een webversie op internet (https://web.donkeymobile.com).
Het enige wat u nodig heeft is een eigen emailadres en internet.
Meerdere gemeenteleden helpen mee het nieuws uit de kerkapp te verspreiden onder oudere gemeenteleden die geen internet hebben.
Dit gebeurt dan, door bij de geplaatste berichten ook een pdf-versie eraan toe te voegen welke uitgeprint kan worden door de gemeenteleden en zo dus bezorgd kan worden bij anderen.
Uiteraard blijft de berichtgeving in de Bij-Eén ook gewoon bestaan voor alle gemeenteleden zodat niemand iets belangrijks hoeft te missen betreffende onze wijkgemeente, en ook voor meeleven met elkaar vanuit Bennekom breed.

Voor vragen of andere suggesties en ideeën voor de kerkapp, kunt u een email sturen naar het kernteam: kerk-app-wijk-west@hervormd-bennekom.nl , of als u liever belt of appt kan dat naar Ingeborg op 06-52689277.
Dit geldt ook als u het lastig vindt om zelf uw berichten in de kerkapp te plaatsen, dat mag u ook naar ons toe mailen zodat wij dat voor u verzorgen.

Namens het kernteam,
Frederik van Roest, Jan-Kees Hartog & Ingeborg Elbertsen
 
terug