Elke zondagochtend zijn kinderen van 0-4 jaar van harte welkom bij de oppasdienst, zodat u zorgeloos Elke zondagochtend zijn kinderen van 0-4 jaar van harte welkom bij de oppasdienst, zodat u zorgeloos
De oppas is +/- 10 minuten voor aanvang van de dienst aanwezig. De kleintjes kunnen de hele kerkdienst bij de oppas blijven. 

In de oppasruimte ligt een mapje, waarin u de naam, telnr. ouder en eventuele bijzonderheden kunt opschrijven. Indien nodig kan de oppas een fles of een fruithapje geven. Een schone luier, of begeleiding naar het toilet als dat nodig is hoort er natuurlijk gewoon bij.
Tijdens de dienst krijgen de kindjes een doosje rozijntjes uitgedeeld en wat te drinken. Uiteraard alleen vanaf een leeftijd dat ze deze kunnen eten. 
Aan het einde van de dienst brengen wij de kinderen mee terug de kerk in, zodat zij de zegen in de kerk mee kunnen ontvangen.

 
De oppas wordt verzorgd door volwassenen in combi met tieners. Wilt u/ wil je mee gaan helpen? Weest welkom we kunnen de extra handen goed gebruiken! 
Je kunt je aanmelden via Evelienvandehoef@hotmail.nl en/of Dmdekloet@gmail.com
Ook voor vragen over de oppas kunt u via deze e-mailadressen contact met ons opnemen. 
    


 
terug