Aanscherping van corona maatregelen Aanscherping van corona maatregelen
Aanscherping van corona maatregelen
N.a.v. de persconferenties van de Rijksoverheid op 26 november is het eerste advies van de landelijke kerk door het moderamen van de algemene kerkenraad besproken.
Het moderamen van de Algemene Kerkenraad deelt de zorg over de oplopende besmettingen en heeft de volgende maatregelen besloten:
  • De avonddienst van vanavond zal op het gebruikelijke tijdstip plaatsvinden.
  • Voor deze week geldt voor kerkelijke activiteiten in ’t Kerkheem dat deze alleen tot 17uur mogelijk zijn. De basisregels blijven onverminderd van kracht (o.a. de 1,5m maatregel, bij binnenkomst een mondkapje tot dat u een zitplaats heeft). Jeugdwerk activiteiten en catechisatie kunnen deze week wel na 17uur in ’t Kerkheem doorgang hebben, waarbij ook de basisregels gelden.
Komende week zal de landelijke kerk met aanvullende richtlijnen voor o.a. de avonddiensten komen. Deze informatie zal het moderamen van de algemene kerkenraad bespreken en aanpassingen voor avonddiensten en kerkelijke activiteiten kenbaar maken.
 
lees meer »
 
Gezocht Gezocht
lees meer »
 
Bericht namens de gezamelijke diakonie: Bericht namens de gezamelijke diakonie:
Aan de gemeente wordt bekendgemaakt dat de sociale diakonie een werkgroep heeft opgezet om extra ouderhulp te bieden tijdens deze weken van het Corona-virus. Bent u een oudere, of heeft u hulp nodig, voelt u zich dan vrij om gebruik te maken van de hulp van de jongeren van de gemeente. Zij kunnen bijvoorbeeld veilig voor u boodschappen doen zodat u binnen kunt blijven. Meer informatie staat in de nieuwsbrief en op de website. Laten we als gemeente om onze ouderen heen staan.
 
 
Welkom

Welkom
Welkom bij de Hervormde Gemeente van Bennekom.
U vindt hier informatie over onze kerkdiensten en activiteiten. Ook vindt u meer informatie over de signatuur van de twee wijken waaruit onze kerkelijke gemeente bestaat.
- commissie website -.
Suggesties kunt u sturen naar
webmaster@hervormd-bennekom.nl