COMMUNICATIE COMMUNICATIE
KERKBLAD BIJ-ÉÉN
Ons kerkblad Bij-Eén is er voor bezinning middels een meditatie. Daarnaast houdt het gemeenteleden op de hoogte van nieuws en achtergronden van onze wijkgemeente én legt het een verbinding met Wijk-Oost en de Brinkstraatkerk. Voor een abonnement kunt u terecht bij het kerkelijk bureau.

NIEUWSBRIEF “EEN &ANDER”
Namens wijk West is er een nieuwsbrief waarin diverse nieuwtjes en activiteiten van onze wijkgemeente komen te staan en die telkens verschijnt één week voordat het nieuwe kerkblad uitkomt.
Deze nieuwsbrief heeft als doel de onderlinge band en het meeleven met elkaar in onze wijkgemeente te versterken.
Hierin wordt allerlei informatie/nieuws aangaande de kerkdiensten en overige activiteiten in onze wijk gedeeld met een agenda en berichten over het wat er bij de gemeenteleden speelt en in de clubs, verenigingen, kringen etc, zodat men op de hoogte is van zaken en we zo goed met elkaar mee kunnen leven, meedoen en/of dingen delen.
Tevens staat er ook regelmatig een ‘Even Voorstellen’ in waarin iemand iets over zichzelf vertelt en de pen dan ook weer doorgeeft aan iemand anders, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.
De opzet van deze nieuwsbrief is dat hij zoveel mogelijk digitaal (dus via email) naar iedereen wordt toegestuurd. Indien men geen emailadres heeft kan men uiteraard óók gewoon een papieren exemplaar ontvangen want dan zorgen wij ervoor dat er zondags achterin de kerk een uitgeprinte  nieuwsbrief (op naam) voor u klaarligt om mee naar huis te nemen.
Voor vragen, berichten of andere suggesties en ideeën voor de nieuwsbrief en indien u zich voor ontvangst van de nieuwsbrief wilt aanmelden, kunt u een email sturen naar de NBC: nieuwsbrief-wijk-
west@hervormd-bennekom.nl.