Clubseizoen van start! Clubseizoen van start!

Het jeugdclubseizoen is dit jaar van start gegaan met een spetterend Club Start Feest.

Want afspraak = afspraak. Omdat het jaarlijkse clubkamp in april niet door kon gaan, werd beloofd met een leuke activiteit te komen zodra dat weer mogelijk was. En dat was het op zondagmiddag 27 september. Het werd een ‘clubkamp in notendop’. Een middag lang plezier met 50 kinderen met alle high-lights van het clubkamp: vossenjacht, Tijd voor Jezus, snoepwinkel, broodje knakworst en natuurlijk een kinderdisco als afsluiting van de middag.
De eerste aanmeldingen voor de clubs zijn al weer binnen. Lijkt het je ook leuk om op club te gaan, kom dan gewoon eens een keertje kijken!
 
lees meer »
 
Bericht namens de gezamelijke diakonie: Bericht namens de gezamelijke diakonie:
Aan de gemeente wordt bekendgemaakt dat de sociale diakonie een werkgroep heeft opgezet om extra ouderhulp te bieden tijdens deze weken van het Corona-virus. Bent u een oudere, of heeft u hulp nodig, voelt u zich dan vrij om gebruik te maken van de hulp van de jongeren van de gemeente. Zij kunnen bijvoorbeeld veilig voor u boodschappen doen zodat u binnen kunt blijven. Meer informatie staat in de nieuwsbrief en op de website. Laten we als gemeente om onze ouderen heen staan.
 
 
Welkom

Welkom
Welkom bij de Hervormde Gemeente van Bennekom.
U vindt hier informatie over onze kerkdiensten en activiteiten. Ook vindt u meer informatie over de signatuur van de twee wijken waaruit onze kerkelijke gemeente bestaat.
- commissie website -.
Suggesties kunt u sturen naar
webmaster@hervormd-bennekom.nl
 
Kerkdiensten Kerkdiensten

Klik op het plaatje voor de kerkdiensten
 
 
Foto-Album

Foto-Album
lees meer »
 
Informatie gebouwen

Informatie gebouwen
lees meer »
 
Gedenkcentrum Gedenkcentrum
lees meer »
 
Privacyverklaring

Privacyverklaring
Privacyverklaring.protestantsekerk.