Van de Expositiecommissie Van de Expositiecommissie
Van de Expositiecommissie:
Helpt u mee???….om de exposities in de oude kerk mogelijk te maken.

Op dit moment is in de Oude Kerk de expositie “Rembrandt rondom Passie en Pasen” ingericht.
Etsen en tekeningen zijn ingelijst,van bijbehorende teksten voorzien. Een mooie tentoonstelling. Vanwege de Corona maatregelen echter niet meer te zien. Gelukkig zijn deze werken door de commissie aangeschaft en blijven dus beschikbaar voor een volgende Passie en Paastijd.
Er zijn kosten gemaakt, in het vertrouwen dat we weer gesponsord worden met de cheques van BennekomDoet /EdeDoet.
Tevens bereiden we een bijzondere tentoonstelling voor van het werk van Henk Pietersma rondom het thema “Credo” van 26 september tot 28 november a.s.De cheques worden volgende week bezorgd.  Helpt u ons mee?
Uw bijdragen maken het mogelijk dat we deze tentoonstellingen organiseren, en de Oude Kerk gastvrij openstaat voor de gehele Bennekomse bevolking, om te genieten van kunst en elkaar te ontmoeten.
U hoeft de deur niet uit:
U kunt de code van  de cheques per email doorsturen naar: info@expooudekerk.nl.
Of als u geen gebruik maakt van email kunt u de code ook telefonisch doorgeven: 0318 418090
Cheques kunnen ook ingeleverd worden bij:
Rijk Munniks  Boekelo 6  6721TG Bennekom
Josien Janse Weerkruislaan 82, 6721BW, Bennekom