World Servants Terugblik

World Servants Terugblik
U heeft vast al wat voorbij zien komen van de groep jongeren en begeleiders die volgende zomer in Zambia een school gaat bouwen. Om die school te kunnen bekostigen voeren we het komende jaar veel acties, een aantal hebben we er ook al achter de rug. Zo hebben we in de afgelopen maanden insectenhotels verkocht en een mooi actiebedrag van €1.935,50 kunnen inzamelen. Ook op Vlegeldag stonden de jongeren van World Servants met een kraampje, daar schminkten we de allerkleinsten, verkochten we spulletjes op ons kleedje op de kinderrommelmarkt en nog veel meer.

Maar dat was het nog niet, op donderdag 15 september vertrokken twaalf van onze jongeren naar Doesburg met het doel om tweehonderdvijftig kilometer te fietsen naar het World Servants Festival in Heino. Het is voor velen een uitputtende maar leuke tocht geweest waar ongeveer €2.000 mee is opgehaald. Meer informatie over de zogenaamde Ride2Change vindt u op www.wsbennekom.nl/ride2change.

Mogelijk heeft u ons ook op startzondag gezien. Wij hebben namelijk de taarten verzorgd, meegeholpen bij de organisatie van de viering, bardienst gedraaid, geholpen bij de barbecues én natuurlijk de jeugd proberen te vermaken. Op startzondag is daarnaast veel genetwerkt en hebben vele van jullie ons steun toegezegd. Dat voelt ontzettend fijn en we kunnen daardoor met extra energie het komende jaar tegemoet. Over startzondag kunt u ook meer vinden, ga daarvoor naar www.wsbennekom.nl/startzondag.
 

Komende acties

Aankomende zaterdag 29 oktober wordt er een 3-gangen diner georganiseerd door de jongeren die met World Servants naar Lobi gaan. Dit is in 't Laag in Bennekom. De kosten bedragen €25 euro per persoon. Dit is inclusief niet-alcoholistische dranken. Wanneer u wel alcohol wilt nuttigen tijdens het diner, kost dit €5 per persoon extra.

Heeft u zin om samen met uw man of vrouw, (klein)kinderen, buurman of -vrouw, vrienden en vriendinnen of misschien wel met die leuke mensen die altijd naast u in de kerk zitten te komen dineren?  Meldt u dan nu aan en sponsor met deze gezellige (en niet te vergeten lekkere) avond meteen het goede doel! Ook alleen bent u op de goede plek, want er zijn hier genoeg mensen die zin hebben in een praatje :). We hebben er in ieder geval zin in om u te ontmoeten!

Vanaf 17:30 uur is de inloop. U kunt daarnaast kiezen of u bij shift 1 (18:00 uur) of shift 2 (18:30 uur) wilt aansluiten. Op deze tijd begint het serveren van het eten.

Daarnaast is het vanaf 20 september mogelijk om uw lege statiegeldflessen/-flesjes en/of bierflesjes/-kratten in te zamelen bij de Brink. Deze kar is aan uw linkerzijde te vinden als u de kerk uitloopt richting de Brink. Al het geld wat hiermee wordt opgehaald, gaat naar het World Servants project om, met een groep jongeren uit Bennekom, klaslokalen te bouwen in Zambia. Wilt u ook een steentje bijdragen? Neem dan vooral een extra glaasje drinken ;) en lever de lege flessen in bij de Brink. Alvast bedankt. We zien ernaar uit om de karren zo vaak te mogen legen :)!

Nadere informatie volgt over een mogelijk inzamelpunt bij de Oude Kerk.

FOTO's klik hier : Startzondag   Marathon Daniël
Vlegeldag   Start bijeenkomst
terug