ontmoetingsochtend senioren 70 plus ontmoetingsochtend senioren 70 plus

Eindelijk is het dan zo ver. We mogen weer iets organiseren na een lange lockdown.
Wat hebben we elkaar gemist, in de kerk en bij de koffie. Maar nu er bij (bijna)
iedereen een vaccin is 'gezet' willen wij als commissie heel graag nog iets plannen
voor de zomervakantie. Het najaarsreisje zal naar alle waarschijnlijkheid ook dit jaar niet door kunnen gaan.
De commissie nodigt u van harte uit voor twee praat/koffieochtenden die gehouden zullen worden op donderdag 1 en woensdag 7 juli aanstaande in 't Kerkheem.
We mogen met 30 personen bij elkaar komen, daarom kunt u een keuze maken uit deze twee data.
De richtlijnen van het RIVM blijven gehandhaafd, handen ontsmetten, mondmasker bij verplaatsing en de 1. 5 meter .
Vanaf 09.45 uur bent u van harte welkom. Om 10.00 uur is er koffie met lekkers en later
nog andere versnaperingen. U dient zich wel aan te melden, want vol is vol.
De bijeenkomst duurt tot ongeveer 11.45 uur.
Voor opgave kunt u bellen of mailen naar:
Bep Rigter, tel. 0318 417552, email: e.rigter8@upcmail.nl
of naar Everdina Vermeulen, tel. 0318 415546, email: everdina.pieter@hetnet.nl
Wij hopen op een gezellig samenzijn en we kijken er naar uit u allen weer te kunnen ontmoeten. Neemt u ook uw liedboek mee? We willen met elkaar ingetogen enkele
liederen zingen.

Namens de ouderencommissie