Aanscherping van corona maatregelen kerkdiensten Aanscherping van corona maatregelen kerkdiensten
Beste gemeenteleden,

De nieuwste coronamaatregelen hebben helaas ook gevolgen voor onze kerkdiensten.

(Ere)diensten worden met ingang van deze week online gehouden waarbij alleen die mensen aanwezig zijn die nodig zijn om deze dienst te verzorgen. Met het oog op de feestdagen wordt er de mogelijkheid geboden voor het maken van uitzonderingen. Er is in bijzondere situaties - te bepalen door de wijkkerkenraad - ruimte om met maximaal 50 bezoekers op anderhalve meter afstand samen te komen in een dienst (exclusief de mensen die nodig zijn om de dienst te verzorgen).

Hierbij gelden verder alle voorschriften over veilige afstand, aanmelden en placeren, handen wassen en de andere basisregels. Verder adviseren wij bij binnenkomst en verlaten van de kerk een mondkapje te dragen.

24 en 25 december zijn vastgesteld als uitzonderingen. U kunt zich voor deze diensten aanmelden via het online aanmeldformulier. U kunt dit vinden op https://forms.gle/YtPj8S6esLaK8tgp6
Als u dit formulier gebruikt hoeft u geen e-mail meer te sturen.

Graag speciaal uw aandacht voor de volgende punten:
- Als u zich heeft aangemeld, gaan we er van uit dat u ook daadwerkelijk komt.
- Bent u verhinderd, geeft het dan door via aanmelden-wijk-oost@hervormd-bennekom.nl of 06-2266 2525, dan kunnen anderen de vrijgekomen plekken gebruiken
- U hoeft zich niet aan te melden als u de kerkdienst via kerkdienstgemist.nl of youtube beluistert

Mochten de diensten "volgeboekt" zijn dan ontvangt u telefonisch bericht als u er niet bij kunt.