Werkgroep Vieringen wijk Oost

Alweer 7 jaar bestaat er in wijkgemeente Oost (voorheen: wijk 2) een werkgroep die zich bezighoudt met allerlei praktische en inhoudelijke zaken die onze erediensten betreffen. De werkgroep bestaat op dit moment uit 4 gemeenteleden (van jong tot oud!), de wijkpredikant en ondergetekende. Om de twee maanden komen we een avond bij elkaar. Eenvoudige onderwerpen regelen we zelf, in geval van beleidsmatige zaken zoals hoe we de avonddiensten invullen hebben wij een adviserende rol naar de kerkenraad.

Elke bijeenkomst kijken we terug naar bijzondere diensten, en denken we mee met de predikant over aankomende diensten. Zo kijken we wanneer er een koor kan worden uitgenodigd, hoe we een keuze maken uit beschikbare kinderliederen en of er aanpassingen nodig zijn bij het beamen. Ook kerkmuziek staat regelmatig op de agenda.
Hoewel we met zes deelnemers goed op sterkte zijn, staan we open voor suggesties en deelname vanuit de gemeente!

Reageren? Stuur een mail naar:

Foto: op de Calmut (Oberalppass), "Psalm 8"
Wim van den Berg

Psalm 8 (op de Calmut bij de Oberalppass)