Veertigdagentijd 2020

Dit jaar wordt er geen Veertig dagen boekje uitgegeven, PKN breed zoals we de laatste jaren gewend waren. Voor wie het mist: er is een landelijke uitgave van een veertigdagenboek voor iedere dag. Er is ook een App. Wel zal er zes weken lang voor iedere week weer een mooie quote, een Bijbelgedeelte, een gebed of gedicht komen te  staan in de kerkbrief en op de website van Wijk Oost en de Brinkstraatkerk.

Tevens willen we van harte aansluiten bij het project van de werkgroep Kerk Milieu en Samenleving : 40 dagen samen duurzaam Bennekom. Zorg voor de schepping hoort bij het leven met God en bij de kern van het christelijk geloof. Op zaterdag 21 maart zijn er verschillende activiteiten en een workshop in de Brink (10.00 15.00 uur).

Veertigdagentijd en gezamenlijk eten

Tijdens de veertigdagentijd zullen er twee maaltijden georganiseerd worden. Het is de bedoeling dat er een maaltijd klaar staat waar u en jij bij aan kunt sluiten. Als u wilt kan u natuurlijk ook helpen in de voorbereiding! Na de maaltijd is er een kort avondgebed met als thema “onderweg naar Jeruzalem”.

Data: maandag 16 maart en vrijdag 3 april.

Kerkheem: 18.30 uur tot 19.45 uur

Mocht u of jij alleen het Avondgebed willen bij wonen: 19.30 uur in de Kerk (ingang Kerkheem)

Daarna kunt u of jij gewoon weer naar het koor, vergadering e.d. We begroeten jullie en u graag. Opgaven van komst is gemakkelijk: am@verbania.nl

IVM landelijk beleid , gaan deze activiteiten niet door. Na 31 maart wordt er opnieuw beken wat te doen.!