Vakantieweek Hydepark-Rooseveltpaviljoen Vakantieweek Hydepark-Rooseveltpaviljoen

Van 28 oktober t/m 5 november 2017 organiseren de diaconieën van Nijmegen en de Rijnstreek weer de gebruikelijke vakantieweek.
Deze week is bestemd voor mensen die niet alleen op vakantie kunnen of willen gaan. Nieuw Hydepark is ook uitermate geschikt voor mensen met een handicap.
Vaak gaan er gasten mee om het thuisfront een week te ontlasten van de zorg voor de huisgenoot.
Er zijn allerlei voorzieningen in het huis aanwezig om de gasten te kunnen verzorgen, zoals hoog- en laagbedden, tilliften, douchestoelen, rolstoelen enz.
Een grote groep vrijwilligers staat klaar om u te verzorgen en er ook voor te zorgen dat u een heerlijke vakantie heeft. Bovendien is Nieuw Hydepark gesitueerd op een schitterende locatie met volop wandelmogelijkheden.

Gedurende deze week worden verschillende activiteiten aangeboden. Op zondag is er een kerkdienst, waarin de predikante voorgaat die ook de gehele week aanwezig zal zijn.
’s Avonds is er een paar keer een programma/activiteit en op andere avonden is er de mogelijkheid voor gezelschapsspelen met elkaar, voor een groepspraatje, of heerlijk in een rustig hoekje te lezen.
Het is mogelijk om een ochtend te zwemmen in Driebergen. Ook wordt een ochtend of middag gewinkeld in Veenendaal.
Daarnaast wordt nog een “dagje uit” georganiseerd.

U wordt, indien nodig, door vrijwilligers gebracht naar, en ook
weer opgehaald van, de vakantielocatie in Doorn. Mocht in zin hebben in deze vakantieweek, waarin het motto is "alles kan, maar niets moet", aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Ook als u nog vragen heeft, kunt u mij benaderen.
Voor de deelnemers vanuit Bennekom geldt dat er vijf personen meekunnen. Bij meerdere aanmeldingen zal er dus geloot moeten worden voor deze deelname.
Voor de mensen vanuit de Brinkstraatkerk is deze vakantieactiviteit nieuw, maar zeer zeker ook toegankelijk.

Namens werkgroep sociale diaconie,
Gijs Elbertsen.