Tovertafel Vossenhol

In week 13 valt er bij inwoners van de gemeente Ede weer een Ede-doet bon op de deurmat.
Wilt u met ons meesparen voor de aanschaf van een tovertafel voor de cliënten van Vossenhol Bennekom?
In de Brinkstraatkerk en de Oude kerk kunt u uw bon in een voor dit doel bestemde doos doen of rechtstreeks doneren via www.ededoet.nl, tovertafel Vossenhol.
Vossenhol is een woonvorm in Bennekom waar mensen met niet aan geboren hersenletsel of een lichamelijke/ meervoudige beperking wonen. Een tovertafel biedt onze cliënten plezier, saamhorigheid en stimuleert om actief deel te nemen of te kijken naar de mooi gekleurde afbeeldingen. Deze afbeelding worden geprojecteerd op een bestaande tafel / op de grond en kan zelfs op het blad van een rolstoel. Dit biedt de mogelijkheid om samen op een sociale manier in contact te komen. Zo zorgen we voor verbinding Door samen actief deel te nemen aan het spel.
Voor meer informatie: www.tovertafel.nl/up Via www.ededoet.nl “tovertafel Vossenhol” kunt u ook rechtstreeks geld overmaken voor dit spaardoel.