PKN Startweekend

Het PKN Startweekend van 12 en 13 september wordt dit jaar een PKN Startzondag op zondag 13 september met een gezamenlijke dienst in de Kom-hal, Edeseweg 147 die om 17.00 uur van start gaat. Het wordt een dienst voor jong en oud, daarom is er geen kindernevendienst maar wel oppas. Het biedt de mogelijkheid om voor het eerst sinds halverwege maart weer met honderden in één ruimte een dienst te organiseren. Er wordt ook voor een livestream gezorgd. Ds. Anne Verbaan en ds. Garbrich Baalbergen gaan samen voor en er is gevarieerde muzikale ondersteuning. Van harte welkom! Voor alle duidelijkheid, er zijn die ochtend geen diensten in de Ichthuskerk en Brinkstraatkerk.

Ds. Anne Verbaan en ds. Garbrich Baalbergen zijn enthousiast over de oplossing waardoor er voor vele honderden mensen plek is om de dienst mee te maken. “Wij vinden het ontzettend fijn dat we de Startzondag op deze manier met zoveel mensen gezamenlijk kunnen vieren en beleven”. De congreshal aan de Edeseweg biedt enorm veel ruimte, wordt goed geventileerd en voldoet aan de RIVM-regels. Aanmelden voor de gezamenlijke kerkdienst graag zoals u gewend bent, maar mocht u spontaan willen komen dan is dat ook mogelijk. U dient zich dan ter plekke te registreren.

Voorafgaand de dienst is er de mogelijkheid voor jong en oud om aan een fietstocht deel te nemen. Deze gaat om 14.00 van start. De vertreklocatie is bij de Brink. Vanaf 15.00 uur is er ontmoeting met koffie waarvoor er een Barista-auto aanwezig zal zijn, limonade en lekkers op locatie in de Kraats (Dijkgraaf 32-B). Voor de kinderen is er een springkussen. Aanmelden voor de fietstocht en ontmoeting is niet nodig.

Meer informatie over de PKN Startzondag volgt. Houd hervormd-bennekom.nl, brinkstraatkerk.nl, de kerkbrief en digitale nieuwsbrief in de gaten voor meer info. Voor diegenen die daar behoefte aan hebben, kan voor vervoer naar de diverse locaties worden gezorgd. heeft u vragen? Mail pknstartweekend@live.nl.