Zaterdag 4 november; Oliebollentijd…………..!!

Beste bewoners van …………………….
Naam:                                 Adres en huisnr.                                        Bestelling: 10,  5,  20 stuks of ……..
Evenals voorgaande jaren is er op zaterdag 4 november weer een oliebollenactie voor het onderhoud van onze mooie en monumentale dorpskerk. U kunt deze vooraf bestellen in zakken met 10 stuks (€ 8) of 5 stuks (€ 4). Dan leveren wij ze op zaterdag tegen contante betaling bij de bestellers af. U kunt de oliebollen t/m 1 november bij ondergetekenden telefonisch, via e-mail of via dit briefje in de brievenbus bestellen met vermelding van uw naam, huisnummer en bestelling, dan leveren wij ze zaterdag 4 nov. bij u af.

Beste bewoners van …………………….
Naam:                                 Adres en huisnr.                                        Bestelling: 10,  5,  20 stuks of ……..