Maand van de Spiritualiteit

20 januari - Eenheidszondag Leven met recht voor ogen vraagt lef! Samen zingen met ‘The new creation’ o.lv. Jan Broekhuis 10.00 uur, Brinkstraatkerk (Brinkstraat 41)
20 januari – de Vliegende Speeldoos met JONA Basisschoolleeftijd en altijd al eens met echte acteurs in een musical willen spelen? Dan is dit je kans! Kom om 9.45 uur naar de Brinkstraatkerk (Brinkstraat 41) en acteer en zing een dagje mee met als hoogtepunt: de uitvoering om 16.00 uur! En vergeet natuurlijk niet je vader, moeder, opa en oma uit te nodigen in de Brinkstraatkerk als hooggeëerd publiek.
Opgave vooraf noodzakelijk:
VOL=VOL 22 januari – Eetcafé van ontmoeting Een maal en een verhaal: een bescheiden maaltijd voorafgaand aan het gespreksonderwerp ‘LE(E)F’. 17.45 uur, Oostbreukelderweg 1, ingang 1. Opgave vooraf noodzakelijk voor 15 januari: 25 januari – Leven is ook eten en genieten! Bijbels culinair koken en/of dineren met kookdominee Han Wilmink? Wie kookt is om 16.00 uur aanwezig en betaalt 20 euro. Wie gewoon lekker willen eten zijn om 18.00 uur aanwezig en betalen 25 euro voor het’veel’gangen-diner. Welkom in ’t Laag (Hogeweg 23, gebouw Collage). Opgave vooraf noodzakelijk voor 15 januari:

30 januari en 13 februari – Muziek doet leven! Meer weten over de geschiedenis, achtergronden en uitvoeringspraktijk van het kerklied? Een workshop van twee avonden door Gerben Budding, hoofdorganist van de St. Janskerk te Gouda, stadsorganist van Gouda en Vesperorganist van de Utrechtse Domkerk. 20.00 -22.00 uur, Brinkstraatkerk (Brinkstraat 41) Aanmelden voor 16 januari: 5 februari – Burgemeester René van Hulst Leven in een multiculturele samenleving – hoe doen we dat eigenlijk? Onze burgemeester vertelt over zijn werk en wat hem inspireert. 20.00 uur, ‘t Kerkheem (Kerkhoflaan 34)– Alexanderzaal
12 februari – Filmavond Het verhaal van Chaja, een kinderoppas, die terechtkomt in een orthodox joods gezin in het Antwerpen van de jaren 70. Een ingrijpende wending in haar leven is het gevolg. Left Lugage! 20.00 uur, De Ontmoeting (Emmalaan 1)
15 februari – Keltische Viering LE(E)F Een viering met Ierse muziek en instrumenten, muzikanten en zang van The Good Celts. 19.30 uur, De Ontmoeting (Emmalaan1) 16 februari – Wandelen met LE(E)F Meditatief wandelen doe je met je lijf en hoofd en hart…… 9.30 uur verzamelen bij de fam. van Aggelen,  op de Kraatsweg 10B