Elke week op vrijdag t/m vrijdag 23 maart 2018

Maaltijd van ontmoeting en bezinning

Locatie:
 Meestal in het Kerkheem 16/2 in de R.K. kerk
Tijdstip:
 18.00  - 19.30
Prijs:
 Neem iets te eten mee, warm of koud en we delen het met elkaar.

Maaltijd 2017

Maaltijden

Maaltijden van ontmoeting en bezinning
We willen het project naast thuis ook binnen het gemeenteleven een plaats geven.
In de weken voor Pasen, behalve de Stille Week, zal er op een doordeweekse avond een maaltijd zijn waarna we daarna een gesprek hebben over het thema van die week.
Net als vorig jaar is een ieder welkom. Neem iets te eten mee, warm of koud en we delen het met elkaar.
U en jij wordt daar bij harte voor uitgenodigd in ’t Kerkheem
Vanaf 18.00 uur ben je welkom. Om 18.30 uur gaan we aan tafel en sluiten af om 19.30 uur.
Data 23/2, 2/3, 9/3,16/3 en 23/3 ( na de maaltijd van 2/3 is er Wereld gebedsdag in de RK)

Sobere maaltijd
Net als vorig jaar is er in de Veertigdagentijd een sobere maaltijd in de RK kerk.
In verbondenheid met alle gelovigen en in gedachtenis aan de armsten op deze wereld, wordt deze eenvoudige maaltijd gehouden. De opbrengst van de maaltijd is voor een goed doel. Datum: 16/2 in de RK kerk