vr 16 maart 2018

Tijdstip:
Prijs:
 geen

Het College van Kerkrentmeesters nodigt alle vrijwilligers uit voor een ontmoeting in het Kerkheem. Hiermee wil het College tot uitdrukking uitbrengen dat het werk van al die vrijwilligers gezien en gewaardeerd wordt.
Met ‘vrijwilligers’ bedoelen we iedereen – van jong tot oud – die als lid van de drie wijkgemeenten belangeloos een taak verricht in het kerkenwerk. Of je/u nu maandelijks uitnodigingen voor de NextGen-vieringen bezorgt, kindernevendienst leidt, bloemstukken maakt voor de bloemendienst, meedraait in de commissie startzondag, meewerkt in de organisatie van de kerkpleinmarkt of een andere taak op je hebt genomen, wees welkom bij deze ontmoeting!
De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 16 maart 2018, vanaf 19.00 uur in het Kerkheem. U/je kunt je – uiterlijk tot 9 maart 2018 – aanmelden  via een mailtje of telefoontje naar mevrouw J. Ballegoijen ( tel.06-46077940).
Namens het College van Kerkrentmeesters